Els aliments presentats al Palau de la Indústria i els seus pavellons per països

Imagen1

Mapa de la situació dels diversos països al palau de la Indústria. lA EXPOSICIÓ, Organo Oficial de la Exposicion Universal de Barceloba de 1888. 27 de maig de 1888. Biblioteca Arús.

Al Palau de la Indústria estaven situats els pavellons dels diversos països que van participar en l’Exposició. Els productes i màquines exposats de cada país estaven situats al mateix nivell, de manera que si una persona volia veure mobles o màquines podia trobar-ne la situació amb molta facilitat. En el plànol d’aquesta distribució podem veure que, en la zona interior, a l’últim semicercle marcat en color rosa estaven situats els aliments d’origen animal i vegetal, els estimulants i les begudes. Al centre, marcada de color blanc, hi havia la zona destinada a la venda dels productes d’aquests països.

Els expositors podien sol·licitar servir productes i també fer-ne un tast en els seus estants. Les condicions per fer-ho eren les següents:

En primer lloc, que els productes i begudes que es posessin a la venda havien de ser de collita pròpia, de les seves fàbriques o bé elaborats per ells. En segon lloc, que la degustació i el tast s’havien de fer sempre en un local independent de la seva exposició, en instal·lacions especials o en les sales habilitades per a aquests usos. El preu era de cent pessetes per metre superficial. Per últim, estaven subjectes al Reglament Especial de l’Exposició i als articles de les condicions dels establiments de venda de begudes. El nombre de locals i llocs de tast era il·limitat, i tots els expositors podien instal·lar-los, sempre que complissin aquestes condicions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s